T.Ü. Senato Kararı Gereği Yüksekokulumuzda Uygulanacak Sınavların Uygulanması ve Değerlendirilmesi ile İlgili Hususlar

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

 YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

2019-2020 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ

UZAKTAN EĞİTİM E-DERS PLATFORMU ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLECEK 4. ARA SINAV, 2. KISA SÜRELİ SINAV VE 2. PERFORMANS UYGULAMALARINA YÖNELİK ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME HUSUSLARI

 

Sevgili YDYO Öğrencileri,

Kurumumuzda 2019-2020 eğitim öğretim yılından pandemi sürecine kadar 3 tane Ara Sınav, 1 tane Kısa Süreli Sınav ve bir tane Performans olmak üzere 5 tane ölçme ve değerlendirme işlemi gerçekleştirilmiştir. E-ders platformu üzerinden gerçekleştirilecek 4. Ara Sınav, 2. Kısa Süreli Sınav ve 2. Performans uygulamasına yönelik içerikler e-ders platforma 7. haftadan 14.haftaya kadar yüklenen içerikler kapsamında ele alınacaktır. Bu sınavların ölçme ve değerlendirmesinde ise yüksekokulumuzun sınav yönetmeliği esas alınacaktır.

Pandemi sonrasında sizlere uzaktan T.Ü. e-ders platformu üzerinden iletişime geçilmiştir. Sizlere yüz yüze eğitim veren ve ölçme işlemlerini sürdüren tüm öğretim elemanlarımızda bir değişiklik olmadığı gibi bu öğretim elemanlarımızın e-ders platformu üzerinden yükledikleri ders notlarında, işlenen ders materyallerinde de önemli ölçüde bir değişiklik yoktur. Uzaktan eğitim bağlamında oluşacak farklılıklar aşağıda her birim için ayrı ayrı listelenmiştir. Sizden beklentimiz T.Ü e-ders platformunu dikkatlice izlemeniz, göndereceğiniz sınav ödevi dosyasının "öğrenci numarası-öğrenci adı-sınıf adı" şeklinde kodlamanız, tablolardaki açıklamalara yönelik gerekli yükümlülüklerinizi yerine getirmeniz ve bir sorunla karşılaştığınızda danışmanınız ile iletişime geçmenizdir.

Sağlıklı kalmanız dileklerimle

Doç. Dr. Handan Köksal

Müdür
05.05.2020


Uygulanacak Detaylar: 
ALMANCA için TIKLAYINIZ. 
BULGARCA için TIKLAYINIZ. 
İNGİLİZCE için TIKLAYINIZ. 

Bu içerik 05.05.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 2581 kez okundu.