T.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Geleneksel Yılsonu Sınıf Temsilcileri ile İdari Birim Etkileşim Toplantısı Gerçekleştirildi

31.05.2022 Salı günü saat 15.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü ile Yüksekokul Sınıf Temsilcileri arasında “Geleneksel Yılsonu Sınıf Temsilcileri ile İdari Birim Etkileşim Toplantısı” düzenlendi. Güz dönemi toplantısında yazılan sınıf temsilcisi raporlarının okunmasıyla başlayan toplantıda sene başı ve eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerden gelen taleplere yüksekokul tarafından cevap verilme süreci değerlendirildi ve her bir sınıf temsilcisine söz hakkı verilerek 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı değerlendirmesi yapıldı. Öğrencileri temsil eden sınıf temsilcileri ile idareyi temsil eden yüksekokul müdürü arasında etkili bir diyalog gerçekleştirilen toplantıda ayrıca sınıf temsilcilerine teşekkür belgeleri verildi.

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI T.Ü. Y.D.Y.O. HAZIRLIK SINIFI TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI DEĞERLENDİRME RAPORU

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI T.Ü. Y.D.Y.O. HAZIRLIK SINIFI TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI DEĞERLENDİRME RAPORU

ResimResimResimResim

Bu içerik 08.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 911 kez okundu.