T.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı YÖS (B1 ve Üstü Türkçe Dil Yeterlik Belgesini Teslim Eden YÖS Öğrencileri) ve Mazeretli Öğrenciler için İngilizce Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı

26.11.2021 tarihinde T.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı YÖS statüsünde kayıtlı (B1 ve üstü Türkçe dil yeterlik belgesini teslim eden YÖS öğrencileri) ve mazeretli öğrenciler için İngilizce Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı yapılacaktır.

Sınav programı için TIKLAYINIZ

Öğrenci listesi için TIKLAYINIZ

Önemli not:
YÖS girişli olup, liseyi bir azınlık okulunda ya da Türkiye’deki bir okulda tamamlamış olan ve/veya Türkçe Yeterlik Belgesi olan 2021 kayıtlı Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz listede isimleri olmasa da bu sınava girebilir. Ancak sınıflara yerleştirilebilmeleri için bu durumu belgeleyen diplomalarının ya da belgelerinin fotoğrafını öğrenci bilgileri ile birlikte ydyo@trakya.edu.tr adresine mail atarak durumlarını bildirmeleri gerekmektedir.

Bu içerik 24.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 391 kez okundu.