T.Ü. Yabancı Diller Yüksekokulu 2021-2022 Kariyer Etkinlikleri Erasmus Değişim Programı Etkinliği ile Başladı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı’nda Yüksekokulumuz bünyesinde eğitim görmekte olan hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik olarak Kariyer Etkinlikleri planlanmıştır. Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan Kariyer Etkinlikleri 03.12.2021 tarihinde 14.30-15.30 oturumunda Erasmus Değişim Programı Kariyer Etkinliği ile başlamıştır.

Öğretim elemanımız Öğr. Gör. A. Bihter GÖKÇEYURT’un moderatörlüğünü yaptığı etkinlikte Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Erasmus Ofisi’nde görev yapan Öğr. Gör. Özay AK öğrencilerimize Erasmus Değişim Programı hakkında genel bir bilgilendirme sunumu yapmıştır. Ardından Erasmus Değişim Programı kapsamında yurtdışında eğitim alan üniversitemiz Erasmus öğrencileri Meltem ÖZER ve Dolunay Yusuf BALTÜRK, kendi Erasmus deneyimleriyle ilgili bilgilendirme yapmıştır. Son olarak, interaktif soru-cevap bölümü ile konuk konuşmacılar ve öğrencilerimiz arasında etkili ve verimli bir iletişim gerçekleştirilmiştir.

Katkılarından dolayı Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne ve konuklarımıza teşekkür ederiz.
ResimResim

Bu içerik 07.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1412 kez okundu.