T.Ü Yabancı Diller Yüksekokulu 2021-2022 Yarıyıl Sonu Sınavı Önemli Bilgiler ve Sınıf Listeleri

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

HAZIRLIK SINIFINDA 2. YIL TEKRAR EDEN ÖĞRENCİLER İÇİN

YARIYIL SONU SINAVI

 

SINAVLA İLGİLİ BİLGİLER

  • Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği / Elektrik-Elektronik Mühendisliği programlarındaki öğrenciler için Yarıyıl Sonu Sınavı 6-7 Ocak 2022 tarihlerinde B1 seviyesinde yüz yüze yapılacaktır.
  • Almanca / İngilizce Öğretmenliği ve Almanca / Bulgarca / İngilizce Mütercim-Tercümanlık öğrencileri için Yarıyıl Sonu Sınavı 6-7 Kasım 2022 tarihlerinde B2 seviyesinde yüz yüze yapılacaktır.
  • 5 Ocak 2022 tarihi itibariyle Covid-19 hastası veya riskli durumda olan tüm öğrencilerin o tarihteki sağlık durumlarını belgeleyerek ydyo@trakya.edu.tr ve gokceyurt@trakya.edu.tr adresine e-posta göndermesi gerekmektedir. 03.01.2022 tarih ve 01 sayılı Yabancı Diller Yüksekokulu Yönetim Kurulu kararı gereğince bu öğrenciler 6-7 Ocak 2022 tarihlerinde Microsoft Teams üzerinde kurulan Yarıyıl Sonu Sınavı ekibi üzerinden kamera ve mikrofonlarını açık tutmaları suretiyle uzaktan / çevrimiçi olarak sınava katılacaklardır.
  • İzole edilen Almanca Hazırlık A ve İngilizce Hazırlık 4 sınıfı öğrencilerinden hazırlık eğitiminde 2. yılını okuyan öğrenciler, 05.01.2022 tarihinde negatif olduklarını gösteren test sonucunu ydyo@trakya.edu.tr ve sınıf danışmanlarına ilettikleri taktirde yüz yüze sınava girebileceklerdir. Test yaptırmayan ve / veya pozitif / riskli olan öğrenciler çevrimiçi sınava alınacaklardır.
  • Çevrimiçi sınavlar kamera ve mikrofon açık yapılacağından öğrencilerin sınava kamerası ve mikrofonu çalışan bir cihaz ile bağlanmaları gerekmektedir. Sınavda teknik sorunlardan kaynaklanan herhangi bir aksaklık yaşandığında bu sınavın mazereti olmadığı bilinmelidir.
  • Sınav günü öğrenciler 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı fotoğraflı T.Ü. Öğrenci Kimlik Belgesini      veya e-devlet üzerinden alacakları öğrenci belgesini ibraz etmek ve ayrıca üniversite kimliği     dışında ikinci bir kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) bulundurmak zorundadır. Çevrimiçi sınav öncesi kimlikler ekrandan kontrol edilecektir.
  • Yüz-yüze sınavlarda öğrencilerin girecekleri sınava göre en geç 30 dakika önce sınav yerlerinde olmaları gerekmektedir. Sınav binasına girerken HES kodu göstermek zorunludur. Çevrimiçi sınavlarda öğrenciler girecekleri sınava göre en geç 10 dakika önce Microsoft Teams üzerinde ilgili Yarıyıl Sonu Sınavı ekibine girerek beklemelidir.
  • Sınava girecek olan tüm öğrencilerin kendi maskelerini ve kırtasiye malzemelerini (kalem, silgi vb.) temin etmeleri gerekmektedir. İsteyenler dezenfektan ve siperlik getirebilir.
  • Sınava girmeyen ve / veya sınavda başarısız olan öğrenciler bahar döneminde hazırlık eğitimine devam edecektir.
ALMANCA HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİ SINAV LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ
BULGARCA HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİ SINAV LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ
İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİ SINAV LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bu içerik 04.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1202 kez okundu.