TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nda İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı’nda Başarı Belgesi Alamamış olan Öğrenciler Hakkında

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nda  TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık programında eğitim görerek ortalaması 60'ın altında olduğu için sadece Katılım Belgesi almış olup, Başarı Belgesi almak isteyen öğrencilerden 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce B1 düzeyi Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı'na tercihen katılmak isteyenlerin Yabancı Diller Yüksekokulu'na dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Bu öğrenciler, 13 Eylül 2022 tarihinde yapılacak olan İngilizce B1 düzeyi Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı’na girmek istediklerini belirten bir dilekçe ile 7 Eylül 2022 mesai bitimine kadar Yabancı Diller Yüksekokulu’na şahsen veya e-posta yoluyla başvurmalıdır. Öğrenciler, dilekçelerini 7 Eylül 2022 mesai bitimine kadar ydyo@trakya.edu.tr adresine mesai saatleri içinde göndermelidir.

Dilekçe örneği (EK 9) için TIKLAYINIZ.

TÜ YDYO Müdürlüğü

Bu içerik 12.08.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 668 kez okundu.