TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nda İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı'nda Başarı Belgesi Alamamış olan Öğrencilere Duyuru

2022
-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nda  TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı İngilizce Sınıfı'nda eğitim-öğretim görüp yıl sonu başarı ortalaması 60'ın altında olduğu için sadece Katılım Belgesi alabilmiş olup Başarı Belgesi almak isteyen öğrencilerden 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce B1 düzeyi Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı'na tercihen katılmak isteyenlerin Yabancı Diller Yüksekokulu'na dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Bu öğrenciler, 11 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan İngilizce B1 düzeyi Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı’na girmek istediklerini belirten bir dilekçe ile 1 Eylül 2023 mesai bitimine kadar Yabancı Diller Yüksekokulu’na şahsen veya e-posta yoluyla başvurmalıdır. E-posta yoluyla başvuran öğrenciler imzalı ve taranmış dilekçelerini 1 Eylül 2023 mesai bitimine kadar ydyo@trakya.edu.tr adresine  göndermelidirler.

Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.

TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Yönergesi

Bu içerik 12.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 490 kez okundu.