TÜ Yabancı Diller Yüksekokulumuz Akreditasyon Başvurusunda Bulunacak Birimlere Uygulanan "Akran Değerlendirme Çalışması"na Katkıda Bulundu

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 2022 yılı kalite çalışmaları kapsamında akredite birimlerin akreditasyon başvurusunda bulunacak birimlere Akran Değerlendirme Çalışmaları uygulanmıştır. Bu kapsamda Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Prof. Dr. Handan Köksal takım başkanlığında Fen Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Belgin Elipek, Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Muhammet Murat Tahir Altınbalık, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Özgül Erol ve Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Burhan Can Çanakçi gibi değerli akademisyenlerden oluşan ekip ile beraber Trakya Üniversitesi “Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu” 16 ve 17 Mayıs 2022 tarihinde ziyaret edilmiştir. Bu ziyarette Meslek Yüksek Okulunun A. Liderlik, Yönetim ve Kalite; B. Eğitim ve Öğretim; C. Araştırma ve Geliştirme ile D. Toplumsal Katkı ölçütlerine göre birimin güçlü yönleri ile iyileştirmeye açık yönler konusu değerlendirmişlerdir. Ekibin hazırladıkları “Akran Değerlendirme Birim Geri Bildirim Raporu” (BGBR) için tıklayınız.

Bu içerik 16.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 90 kez okundu.