Yabancı Diller Yüksekokulu ile Mühendislik Fakültesi İdarecileri Toplantı Yaptı

21.03.2022 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Handan Köksal ve YDYO müdür yardımcısı, anabilim dalı başkanı ve yüksekokul sekreteri ile Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof Dr. Metin Aydoğdu, Makine Mühendisliği ve Elektrik Elektronik Mühendisliği bölüm başkanları ile değerli mühendislik fakültesi öğretim elemanlarının katıldığı bir toplantı düğzenlendi. Tolantıda YDYO hazırlık eğitimi programı ile fakültede ingilizce olarak işlenen alan dersleri ve fakülte programları kapsamında işlenen İngilizce dersleri hakkında bilgi ve fikir alışverişi sağlanarak değerlendirmeler yapıldı. Eğitim öğretim kalitesinin arttırılmasına dair yapılabilecek işbirliği çalışmaları hakkında konuşuldu ve paylaşılan bilgiler ışığında değerlendirme ve planlar yapmak üzere bir ay sonra yeniden bir araya gelme kararı alındı.
ResimResim
Bu içerik 24.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 843 kez okundu.