YDYO 2021-2022 Kariyer Etkinlikleri Trakya Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Katılımı ile Sona Ermiştir

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı’nda Yüksekokulumuz bünyesinde eğitim görmekte olan hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik olarak Kariyer Etkinlikleri planlanmıştır. Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştiren Kariyer Etkinlikleri 24.12.2021 tarihinde 14.30-15.30 oturumunda Trakya Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi ile devam etmiştir.

Öğr. Gör. Elif Taş İnanır’ın moderatörlüğünü yaptığı etkinlikte Merkez Müdürü Doç. Dr. Semiha Kartal ve Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ertan Varlı merkezin tanıtımını yapmışlar, Yüksekokul öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi sosyal sorumluluk projeleri üretmeye davet etmişler, yönlendirici bilgiler vermişlerdir.

Değerli katkılarından dolayı konuk hocalarımıza teşekkür ederiz.

Bu içerik 27.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 672 kez okundu.