YÜKSEKOKULUMUZDA 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK HAFTASI (27.09.2021 - 01.10.2021) ORYANTASYON HAFTASIDIR

YÜKSEKOKULUMUZDA 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK HAFTASI (27.09.2021 - 01.10.2021) ORYANTASYON HAFTASI OLARAK PLANLANMIŞTIR. BU HAFTA YAPILACAK ÇALIŞMALAR ALMANCA, BULGARCA VE İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFLARI İÇİN SIRAYLA AŞAĞIDAKİ PROGRAMDA BELİRTİLMEKTEDİR.

ALMANCA HAZIRLIK SINIFLARI

27.09.2021 Pazartesi: İngilizce ve Bulgarca Hazırlık Sınıflarına yönelik oryantasyon programı uygulanacaktır. Covid-19 salgın tedbirleri açısından Almanca Hazırlık Sınıflarının okula gelmemesi rica olunur.

28.09.2021 Salı: YÖS ve DGS girişli öğrenciler ve mazeretli öğrenciler için Almanca, İngilizce ve Bulgarca Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı gün boyu uygulanacaktır. Sınava girmeyecek olan öğrencilerin covid-19 salgın tedbirleri açısından okula gelmemeleri rica olunur.

YÖS ve DGS girişli öğrenciler ve mazeretli öğrenciler için Yeterlik ve Seviye tespit Sınavı programı için TIKLAYINIZ

29.09.2021 Çarşamba: Sadece Almanca Hazırlık Sınıflarına yönelik oryantasyon programı uygulanacaktır. Tüm Almanca Hazırlık sınıfı öğrencilerinin bu oryantasyon programına katılması zorunludur.

Almanca Hazırlık sınıfları Oryantasyon Programı zaman çizelgesi için TIKLAYINIZ

30.09.2021 Perşembe: İngilizce tüm Hazırlık sınıfı öğrencileri için gün boyu Seviye Tespit Sınavı yapılacaktır. Covid-19 salgın tedbirleri açısından Almanca Hazırlık Sınıflarının okula gelmemesi rica olunur.

01.10.2021 Cuma: Tüm sınıflar belirlenip, öğrencilerin ogr.trakya.edu.tr hesapları alınarak akademik personel tarafından Microsoft Teams üzerinden sınıf ekipleri ve danışmanlık sınıflarının ekipleri kurulacaktır. Öğrenciler ogr.trakya.edu.tr hesapları ile 4 Ekim 2021 tarihinden itibaren Microsoft Teams platformunda ders programları doğrultusunda uzaktan eğitim ile yapılacak derslere başlayacaklardır.

Yüz yüze dersler ise 4 Ekim 2021 tarihinden itibaren yine ders programı doğrultusunda uygulanacaktır.

*** 27.09.2021-01.10.2021 tarihleri arasında Covid-19 durumu riskli ya da temaslı olan öğrencilerimizin yapması gerekenler:

1.  ydyo@trakya.edu.tr adresine mail atarak durumlarını gösteren bilgi ve belgelerini öğrenci bilgilerini de ekleyerek iletmeleri gerekmektedir.
  2. https://covidtakip.trakya.edu.tr/ bağlantısına tıklayarak Covid Bildirim Formu’nu doldurmaları gerekmektedir.

Bunun dışındaki sorularınız için ydyo@trakya.edu.tr adresi üzerinden email yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

BULGARCA HAZIRLIK SINIFI

27.09.2021 Pazartesi: Bulgarca Hazırlık Sınıfına yönelik oryantasyon programı uygulanacaktır.

Tüm Bulgarca Hazırlık sınıfı öğrencilerinin bu oryantasyon programına katılması zorunludur.

Bulgarca Hazırlık sınıfları Oryantasyon Programı zaman çizelgesi için TIKLAYINIZ

Bulgarca Hazırlık Sınıfları haftanın diğer günleri web sitesinde yayınlanan ders programına göre derslerine devam edecektir.

İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFLARI:

27.09.2021 Pazartesi: Sadece İngilizce Hazırlık Sınıflarına yönelik oryantasyon programı uygulanacaktır. Tüm İngilizce Hazırlık sınıfı öğrencilerinin bu oryantasyon programına katılması zorunludur.

İngilizce Hazırlık sınıfları Oryantasyon Programı zaman çizelgesi için TIKLAYINIZ

28.09.2021 Salı: YÖS ve DGS girişli öğrenciler ve mazeretli öğrenciler için Almanca, İngilizce ve Bulgarca Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı gün boyu yüz-yüze uygulanacaktır. Sınav listeleri 27.09.2021 tarihinde yayınlanacaktır. Bu sınava girmeyecek olan öğrencilerin Covid-19 salgın tedbirleri açısından okula gelmemeleri rica olunur.

Sınava girecek olan tüm adayların kendi maskelerini ve kırtasiye malzemelerini temin etmeleri gerekmektedir. İsteyenler dezenfektan ve siperlik getirebilir.

Öğrenciler bina girişinde geçerli HES kodlarını güvenlik görevlilerine ibraz etmek zorundadır.

28 Eylül 2021 tarihinde Covid-19 hastası veya riskli durumda olan öğrencilerin o tarihlerdeki sağlık durumlarını belgeleyerek ydyo@trakya.edu.tr adresine e-posta ile mazeret dilekçesi yazmaları gerekmektedir. Mazeretleri ortadan kalktığında dilekçe ile başvurdukları takdirde talep doğrultusunda bu öğrencilere tekrar Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı hakkı verilecektir.

29.09.2021 Çarşamba: Sadece Almanca Hazırlık Sınıflarına yönelik oryantasyon programı uygulanacaktır. Covid-19 salgın tedbirleri açısından İngilizce Hazırlık Sınıflarının okula gelmemesi rica olunur.

30.09.2021 Perşembe İngilizce Hazırlık sınıflarında olan tüm öğrenciler için gün boyu Seviye Tespit Sınavı yüz yüze yapılacaktır. 30 Eylül 2021 tarihli İngilizce Seviye Tespit Sınavına katılım zorunludur.

İngilizce hazırlık Sınıfları Seviye Tespit Sınavı programı daha sonra duyurulacakır.

01.10.2021 Cuma: Sınıflar belirlenip, öğrencilerin ogr.trakya.edu.tr hesapları alınarak akademik personel tarafından Microsoft Teams üzerinden sınıf ekipleri ve danışmanlık sınıflarının ekipleri kurulacaktır. Öğrenciler ogr.trakya.edu.tr hesapları ile 4 Ekim 2021 tarihinden itibaren Microsoft Teams platformunda ders programları doğrultusunda uzaktan eğitim ile yapılacak derslere başlayacaklardır.

Bu içerik 24.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 3180 kez okundu.