2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitiminden Muaf Olan ve Muaf Olamayan Öğrencilerin Listesi-II (DGS ile Gelen Öğrenciler, Yatay Geçiş ile Gelen Öğrenciler ve Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin)


2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitiminden muaf olmak için dilekçeleri ile Yüksekokulumuza başvuran öğrencilerin (DGS ile gelen öğrenciler, yatay geçiş ile gelen öğrenciler ve/veya yabancı uyruklu öğrenciler) belgeleri Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi Muafiyet Komisyonu tarafından incelenmiş olup, bu eğitimden muaf olan ve muaf olamayan öğrenciler olarak belirlenmişlerdir. 


TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitiminden Muaf Olan ve Muaf Olamayan Öğrencilerin (DGS ile Gelen Öğrenciler, Yatay Geçiş ile Gelen Öğrenciler ve/veya Yabancı Uyruklu Öğrenciler) Listesi-II İçin TIKLAYINIZ.    


Muaf olan öğrenciler birimlerine (Fakülte, Yüksekokul vb.) başvurarak mazeretli ders kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler. 

• Muaf olamayan öğrenciler ise 23 Eylül Cuma günü gerçekleştirilecek olan Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 2'ye girmelidirler.

• Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı 2'ye dair Sınavla İlgili Genel Bilgiler, Sınav Takvimi ve Sınav Yönergeleri Duyurusu için TIKLAYINIZ. 

Diğer sorularınız için ydyo@trakya.edu.tr adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

 

TÜ YDYO MÜDÜRLÜĞÜ

Bu içerik 22.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 433 kez okundu.