2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitiminden Muaf Olan ve Muaf Olamayan Öğrencilerin Listesi-3

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitiminden muaf olmak için dilekçe ile Yüksekokulumuza başvuran öğrencilerin belgeleri Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi Muafiyet Komisyonu tarafından incelenmiş olup, muaf olmaya hak kazanan öğrenciler belirlenmiştir.

♦ Trakya Üniversitesi (TÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Eğitiminden Muaf Olan ve Muaf Olamayan Öğrencilerin Listesi-3 İçin TIKLAYINIZ

♦ Muaf olamayan öğrenciler ise 2023-2024 Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3'e girmelidir. TÜ YDYO Yeterlik ve Seviye Tespit Sınavı-3'ye (31 Ekim - 1 Kasım 2023) İle İlgili Genel Bilgiler, Sınav Takvimi ve Sınav Yönergeleri Duyurusu İçin TIKLAYINIZ.

Bu içerik 30.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 241 kez okundu.