Almanca Hizmet İçi Eğitim Semineri “Learning Management System”

22 Şubat 2019 tarihinde Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda Klett Yayınevi İstanbul temsilciliği ve Yabancı Diller Yüksekokulu işbirliğiyle “Learning Management System” Almanca Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenlenmiştir. Seminer kapsamında, Klett Yayınevi İstanbul temsilcisi Sayın Muhammed Tufan KOÇ Yüksekokulumuzda konuk edilmiştir. Dijital ortamda yeni nesil eğitim materyallerinin uygulamalı olarak tanıtıldığı seminere katılım yoğundu. Bu seminere Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Handan KÖKSAL, Almanca Eğitimi Hazırlık Biriminde görevli öğretim elemanları, Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği Bölümü ve Edebiyat Fakültesi Almanca Mütercim Tercümanlık Bölümü son sınıf öğrencileri olmak üzere toplam 40 kişi katılmıştır. Seminer sonrasında, Klett Yayınevi İstanbul temsilciliği tarafından tüm katılımcılara sertifika verilmiştir. Ayrıca, Klett Yayınevi temsilcisi ile Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü arasında uzun vadeli projelerle ilgili görüşmeler de yapılmıştır.
Bu içerik 25.02.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 2324 kez okundu.