DANIŞMANLAR TOPLANTISI

Değerli Öğrenciler,

Sizler 2020-2021 eğitim öğretim yılını Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde geçireceksiniz. Bu süre içinde yoğun bir yabancı dil eğitimi programı sürdürülecektir. Covid-19 sebebiyle uzaktan sürdürmeye çalışacağımız hazırlık eğitimini yüz yüze eğitim olarak geçirmek isterdik, ancak sizler de biliyorsunuz ki bu şu an hepimizin sağlığı açısından oldukça riskli bir durum. Güncel gelişmelere göre okulumuz eğitim faaliyetlerini sürdürmeye hazırdır.

Yüksekokulumuzda Pearson tarafından akredite edilmiş bir program uygulanmaktadır. Alanında uzman kişilerden oluşan deneyimli öğretim elemanı kadromuz sizlere günümüz koşullarına uygun dijital ortamlarda sürdürülecek ders materyalleri ile uygun bir ders ortamı sunacaklardır. Bu yabancı dil eğitimi sürecinde sizlerin yabancı dil yeterliğinizi geliştirme isteğiniz ve bunun için göstereceğiniz çaba oldukça belirleyicidir. Sizlere sunulan bu eğitim fırsatını verimli bir şekilde değerlendirmenizi öneriyorum.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılının oryantasyon haftasında sizlerin de katılımıyla yüksekokulumuzun danışmanlar toplantısı gerçekleştirilmiştir. 18 sınıf 18 danışmanıyla buluşup tanışma ve bilgilendirme içerikli bir etkinlik gerçekleştirilmiştir.  

Eğitim Öğretim süresinde bir sorunla karşılaştığınızda her bir sınıfınıza atanan Danışmanlarınıza ulaşabileceğinizi hatırlatır, sizlere başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi dilerim.

Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokuluna hoş geldiniz.

Prof. Dr. Handan Köksal

Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü

ResimResimResimResimResimResim

Bu içerik 20.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1233 kez okundu.