2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Handan Köksal'ın Editör ve Bölüm Yazarı olarak Katkıda Bulunduğu XV. Uluslararası Türk Germanistik Kongresi'ne ait Tematik Kitap Çalışması Yayınlandı

TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Handan Köksal ile Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Mukadder Seyhan Yücel, Prof. Dr. Hikmet Asutay, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Leyla Coşan ve Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Tahir Öncü editörlüğünde hazırlanan XV. Uluslararası Türk Germanistik Kongresi'ne ait uluslararası tematik kitap çalışması (Digitalisierung im Kontext von Sprache und Literatur in der Türkei: Potenziale, Herausforderungen und Prognosen) kısa süre önce okuyucuları ile buluştu.

Köksal, Handan/ Seyhan Yücel, Mukadder/ Coşan, Leyla/ Asutay, Hikmet/ Öncü, Mehmet Tahir (Hrsg) (2022): Digitalisierung im Kontext von Sprache und Literatur in der Türkei: Potenziale, Herausforderungen und Prognosen. Berlin: Logos Verlag.

Bu içerik 11.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 543 kez okundu.