Yabancı Diller Yüksekokulu Olarak Pearson Assured “The Post-Pandemic Precariat Student” Çevrimiçi Konferansı’na Katılım Gerçekleştirildi

Pearson tarafından 22 Mayıs 2021 tarihinde düzenlenen “The Post-Pandemic Precariat Student” Çevrimiçi Konferansı’na Yüksekokulumuzu temsilen Yabancı Diller Anabilim Dalı Başkanı Öğr. Gör. Neslihan ERE ve Yabancı Diller Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Ayışık Bihter GÖKÇEYURT tarafından katılım sağlandı. Etkinlikte Pearson’ın yapılanmasındaki değişiklikler, prekarya (precariat) sözcüğünün eğitim sürecinde ifade ettiği anlam ve özellikleri, pandemi sonrası eğitim sürecinde karşılaşılabilecek çeşitli sorunlar ve bu sorunlar için olası çözümlerden bahsedildi. Etkinlik, katılımcıların sorularının cevaplandığı panel bölümü ve interaktif bir yarışma ile sonlandırıldı. Verimli geçen bu etkinlikte edinilen bilgiler ışığında Yabancı Diller Yüksekokulu gelecek eğitim-öğretim süreciyle ilgili planlamalara başladı.
ResimResimResimResim

Bu içerik 28.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1383 kez okundu.