2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Yeni Yılı Kutlama Etkinliği Düzenlendi


Trakya Üniversitesi (TÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) bünyesinde 30 Aralık 2022 tarihinde Yüksekokulumuz akademik ve idari personelinin katılımıyla yeni yıl kutlaması düzenlenmiştir. 2022 yılına veda edilen etkinlikte hediyeler verilip iyi dilekler paylaşılmıştır.

Eğitim-öğretim faaliyetleri başta olmak üzere nice üretim ve başarılara imza attığımız bir yılı geride bırakarak büyük bir heyecanla yeni yılı karşılıyoruz. 2023 Yılında da "Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu" kimliğimize değer katacak yenilikleri ülkemiz ve insanlığın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle TÜ Yabancı Diller Yüksekokulunu eğitim-öğretim, bilimsel, sosyal ve kültürel alanlarda temsil eden tüm akademisyenlerimizin, yapıcı katkıları ile bize güç katan idari personelimizin, Trakya Üniversitesi bayrağını dünyanın dört bir yanında başarı ve gurur ile dalgalandıracak olan öğrencilerimizin yeni yılını içtenlikle kutlarız.

2023 yılının başta ulusumuz olmak üzere tüm insanlık için sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ederiz. 

                                                                                                                     Trakya Üniversitesi
                                                                                                          Yabancı Diller Yüksekokulu 
Ek Resimler
Bu içerik 30.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1453 kez okundu.