Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Görevli Dr. Emine Demiröz "Eğitimde Digital Dönüşüm" Etkinliğine Konuşmacı Olarak Katıldı

Trakya Üniversitesi UNESCO Kaliteli Eğitim ve Dijital Dönüşüm Kürsüsü Dış İlişkiler ve Eğitim Koordinatörü ve Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Dr. Emine Demiröz,  Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dijital Dönüşüm Topluluğu tarafından düzenlenen "Eğitimde Digital Dönüşüm" etkinliğine konuşmacı olarak katıldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Dairesi Başkanlığı tarafından ilan edilen 2022 hizmetiçi eğitim yılı kapsamında düzenlenen etkinlikte UNESCO kürsüsü hakkında bilgi verdi. Kendi alanında dünyanın üçüncüsü, Türkiye'nin ilk UNESCO Kürsüsü'nün kuruluş hikayesi, misyonu, vizyonu, yapılan etkinlikleri, orta ve uzun vadeli hedefleri hakkında katılımcılara yönelik bilgilendirme sunumu yaptı. Yaşam boyu öğrenmenin önemine vurgu yapan Dr. Demiröz, eğitimin kalitesini arttıracak çalışmalar konusunda bilgi verdi.

Bu içerik 31.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 866 kez okundu.