YDYO’nun Akreditasyon Denetimi Çevrimiçi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz kalite çalışmaları kapsamında akreditasyon denetimi önemli bir yer tutmaktadır. 2018 yılında akredite olan YDYO’nun birinci devam projesi denetimi çevrimiçi gerçekleştirilmiştir.

Akreditasyon faaliyetlerinin daha etkili yürütülebilmesi için Pearson yetkilisi Alp Sivis ile denetim öncesinde 3 ayrı ekip toplantısı yapılmıştır.  

Yabancı Diller Yüksekokulu, 07.05.2021 tarihinde Yıllık Pearson Assured Akreditasyon denetimi için görevlendirilmiş olan Kalite Danışmanı Kizito Anyanwu ile çevrimiçi toplantı düzenleyerek denetim faaliyetini gerçekleştirmiştir. Toplantıda, Yabancı Diller Yüksek Okulu olarak ulaşılması hedeflenen Kalite ölçütlerine dair kalite danışmanı’na gönderilmiş olan kanıt dosyaları hakkında kısa bir değerlendirme yapılmış, sonrasında yüksekokulumuzda Covid-19 salgın dönemi ve uzaktan eğitim sürecinin nasıl yönetildiğine dair daha detaylı bilgilendirme yapılmıştır.

Yapılan çalışmalar ve titizlikle hazırlanan kapsamlı kanıt dosyaları için Yabancı Diller Yüksekokulu’nda görevli tüm öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz.

 YDYO Müdürlüğü
Resim

Bu içerik 17.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1124 kez okundu.