Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Oryantasyon Etkinliği

Yabancı Diller Yüksekokulu’nda Oryantasyon Programı

25 Eylül 2018 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu’nda görevli öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen oryantasyon etkinliğinde Okul Müdürü Sevinç Sakarya Maden başta olmak üzere, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Nilüfer Epçeli, Öğr. Gör. Bülent Karaşinik, Bölüm Başkanları, Birim Başkanları ve danışman öğretim elemanları tarafından öğrencilere okulun işleyişi, kurumsal ve fiziki yapısı, eğitim-öğretim ve sosyal olanakları, sınav sistemi, derslere devam konusu, danışmanlık uygulaması ve benzeri konularda bilgi verilmiştir.

Etkinliğin devamında öğrencilerimiz için Sağlık Müzesi ve Karaağaç Yerleşkesi’ni kapsayacak bir gezi düzenlenmiştir.

Öğrencilerimizin beğeniyle takip ettiği ve oldukça yararlı bilgiler edindikleri oryantasyon toplantısı gezinin ardından sona ermiştir.

Bu içerik 25.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 4779 kez okundu.