2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ "Öğrenci Toplulukları Buluşuyor" Etkinliğine (04-05 Ekim 2022) Yüksekokulumuz Sekreteri Serdar UZUN Katılım Gösterdi

Bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle üniversite öğrencilerinin zamanlarını verimli değerlendirmelerini ve dinlenmelerini sağlamak, akademik ve kişisel gelişimlerine yardımcı olmak üzere Trakya Üniversitesi bünyesinde kurulan öğrenci topluluklarının, Üniversitemize yeni katılan öğrenciler ile buluşturulması ve toplulukların tanıtılarak üye kaydetmeleri amacıyla 04-05 Ekim 2022 tarihleri arasında Üniversitemiz Balkan Yerleşkesinde düzenlenen "Öğrenci Toplulukları Buluşuyor" etkinliğine Yüksekokulumuz Sekreteri Serdar UZUN katılım göstermiştir.

Bu içerik 06.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 948 kez okundu.