10. YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULLARI YÖNETİCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu yönetici kadrosu Yaşar Üniversitesitarafından düzenlenen 10. Yabancı Diller Yüksekokulları Yöneticileri Toplantısına katıldı.Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Müd. Yrd. Okt.BülentKARAŞİNİK, Müd. Yrd. Okt. Nilüfer EPÇELİ, İngilizce Hazırlık Birim Başkanları Öğr. Gör.Mine TAKAS ve Öğr. Gör. Esra ŞİRİN ARKOÇ'un katılımıyla 20 - 21 Ekim tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen toplantıda yüksekokulların işleyişi, yönetimi, sorunları vb. konularda çalışmalar yürütüldü. Toplantı süresince çeşitli çalışma grupları oluşturuldu ve Yabancı Diller Yüksekokullarının bugününe ve yarınına katkı sağlayacak uygulamalar görüşüldü, olası iyileştirmeler konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda oturum başkanlığı yapan ve bir sunum gerçekleştiren Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, yüksekokul yönetmelikleriyle ilgili konularda bilgi vererek, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin konularda okulların yönetimsel eğilimlerini karşılaştırmalı olarak anlattı.

Bu içerik 26.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1633 kez okundu.