2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Handan Köksal "XVI. Uluslararası Türk Germanistik Kongresine" Katılım Gösterdi

Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Handan Köksal 08-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi ve Türk-Alman Üniversitesi’nin ortak düzenledikleri XVI. Uluslararası Türk Germanistik Kongresine bir bildiri ile katılım göstermiş ve bir oturum başkanlığı görevini yürütmüştür. Edebiyat Çeviribilim, Dilbilim ve Yabancı Dil olarak Almanca Eğitimi oturumlarının bulunduğu akademik zeminde Almanya'dan tüm dört alana yönelik ana konuşmacılar yer almıştır. Verimli geçen toplantının teması Dil ve Edebiyatta dönüşüm olarak belirlenmiştir.

Bu içerik 22.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 213 kez okundu.