2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu "Yabancı Diller Bölüm Başkan Yardımcılığı", "Yabancı Diller Anabilim Dalı Başkanlığı" ve "Sınav Hazırlama, Ölçme ve Değerlendirme Koordinatörlüğünde (İngilizce)" Görev Devri: Teşekkür ve Tebrik


Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokuluna 6 Eylül 2021 tarihinden bu yana idari hizmet veren ve 1 Eylül 2023 tarihi itibari ile "Yabancı Diller Anabilim Dalı Başkanlığı" görevinden ayrılan Öğr. Gör. Dr. Ayşe TUNA'ya, Yüksekokulumuza vermiş olduğu emeklerden ve sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder, kendisine bundan sonraki eğitim-öğretim ve akademik hayatında başarılar dileriz.

Yüksekokulumuza 29 Ağustos 2022 tarihinden bu yana idari hizmet veren ve 1 Eylül 2023 tarihi itibari ile "Yabancı Diller Bölümü Başkan Yardımcılığı" görevinden ayrılan Öğr. Gör. Neslihan ERE'ye, Yüksekokulumuza vermiş olduğu emeklerden ve sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder, kendisine bundan sonraki eğitim-öğretim ve akademik hayatında başarılar dileriz.

Yüksekokulumza 3 Eylül 2021 tarihinden bu yana idari hizmet veren ve 1 Eylül 2023 tarihi itibari ile "Sınav Hazırlama, Ölçme ve Değerlendirme Koordinatörlüğü (İngilizce)" görevinden ayrılan Öğr. Gör. A. Bihter GÖKÇEYURT'a Yüksekokulumuza vermiş olduğu emeklerden ve sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür eder, kendisine bundan sonraki eğitim-öğretim ve akademik hayatında başarılar dileriz.

31 Ağustos 2023 tarihi itibari ile Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Yeliz BAYKAL ÖZALP "Yabancı Diller Bölümü Başkan Yardımcısı", Öğr. Gör. Cevriye ÖZTÜRK "Yabancı Diller Anabilim Dalı Başkanı Yardımcısı" ve Öğr. Gör. Mustafa ŞİRİN "Sınav Hazırlama, Ölçme ve Değerlendirme Koordinatörü (İngilizce)" olarak atanmıştır. Kendilerini tebrik eder, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı başı itibari ile üstlendikleri yeni görevlerinde başarılar dileriz.                                                                                                    

                                                                                                  TÜ YDYO Müdürlüğü
Bu içerik 28.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 217 kez okundu.