2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Handan KÖKSAL'ın "Türkiye'deki Yabancı Diller Yüksekokulu Profili: Yönetim, Eğitim, Öğretim Elemanı, Kalite ve Akreditasyon" İsimli Kitap Çalışması Açık Erişime Sunuldu

Prof. Dr. Handan Köksal (Trakya Üniversitesi), Prof. Dr. Sevinç Hatipoğlu (İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa) ve Doç. Dr. Harun Göçerler (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi) tarafından "Türkiye'deki Yabancı Diller Yüksekokulu Profili: Yönetim, Eğitim, Öğretim Elemanı, Kalite ve Akreditasyon" isimli kitap çalışması Trakya Üniversitesi Kütüphanesi üzerinden açık erişime sunulmuştur. İlgilenen tüm Öğretim Elemanları aşağıda yer alan linkten kitaba ulaşabilir.

Bu içerik 07.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 107 kez okundu.