2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TÜ Yabancı Diller Yüksekokulu'na Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin AYDOĞDU ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Seda YıILDIZELİ Eşliğinde Ziyarette Bulundu


21 Kasım 2023 Salı günü Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Ayşekadın Yerleşkesinde, Yabancı Diller Yüksekokulu binasında açılan yeni yemekhaneyi ziyaret ederek öğrencilerle yemek yedi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Handan Köksal ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Seda Yıldızeli eşlik etti. (Bkz. Rektör Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU Ayşe Kadın Yerleşkesinde Yeni Açılan Yemekhanede Öğrencilerle Bir Araya Geldi)

Yemekhane ziyareti sonrasında Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Seda Yıldızeli eşliğinde Yüksekokulumuza ziyarette bulundu. Yüksekokulumuz bünyesinde yürütülen "İsteğe Bağlı Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi" başta olmak üzere, bir dizi eğitim-öğretim, ölçme-değerlendirme ve idari faaliyete dair gerçekleştirilen izleme çalışmalarının sonuçlarının paylaşıldığı ve değerlendirildiği ziyarette, yeni eğitim-öğretim yılında uygulamaya konmak üzere bir takım öneriler gündeme getirildi.  

Resim

Bu içerik 29.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 146 kez okundu.