Education First (EF) Uluslararası Eğitim Kurumları’ndan Yuksekokulumuza Ziyaret

1965 yılında İsveç’te kurulmuş ve günümüzde pek çok ülkede faaliyet gösteren Education First Eğitim Kurumları’nın Türkiye Akademik İlişkiler Müdürü Gürkan DONAT ve Edirne Bölge Sorumlusu Gül BELLİ 12 Ocak 2018 tarihinde yüksekokulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Ziyaretleri esnasında okulumuzun uluslararası ilişkileri, hazırlık eğitimi, Erasmus değişim programları gibi konularda, öğrencilerin ve akademik personelin yararına pek çok özel geliştirilmiş uygulama ve çalışma konusunda bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

EF Okullarının sunabileceği ücretsiz İngilizce seviye tespit sınavları, öğrencilerin ve akademik personelin yararlanabileceği eğitimler ve alabilecekleri uluslararası sertifikalar, Erasmus staj olanakları, Uluslararası Misafir Konuşmacı ve Misafir Eğitmen uygulamaları, çeşitli akademik servis ve ürünlerle ilgili işbirliği anlaşması için tarafımıza bir öneri sunulmuş ve konunun irdelenerek sonuçlandırılması konusunda karara varılmıştır.

Yüksekokul olarak, öğrencilerimizin ve akademik personelimizin kişisel gelişimlerine ve dil deneyimlerine olumlu katkı sağlayacak her türlü çalışmayı desteklediğimizi belirtir, ziyaretleri için Sayın Gürkan DONAT ve Gül BELLİ’ye teşekkürlerimizi sunarız.
Bu içerik 16.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 553 kez okundu.