ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZ ULUSLARARASI EĞİTİM KONGRESİNE KATILDILAR

Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanlarından Okt. Bülent KARAŞİNİK ve Okt. Nülüfer EPÇELİ 12 - 14 Ekim tarihleri arasında Hırvatistan'ın Poreç Kentinde Zagreb Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen 11. Uluslararası Balkan Eğitim ve Bilim Kongresinde bildiri sunmuşlardır.
"Learner Staregies: Native English Speakers vs. Non-native Turkish EFL Learners" konulu araştırmasını sunan Okt. Bülent KARAŞİNİK ve "Similarities in English and German Words and Their Role in Translation and Language Learning" konulu sunumunu gerçekleştiren Okt. Nilüfer EPÇELİ, kongrenin ardından iyi izlenimlerle yurda döndüklerini ve çalışmalarının oldukça yararlı olduğunu belirtmişlerdir.
ResimResimResimResim
Bu içerik 24.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1443 kez okundu.