Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda Oryantasyon

Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğünce 24.09.2019 tarihinde saat 13.00'te Ayşekadın Yerleşkesinde oryantasyon programı düzenlendi. İlk ders sunumu ile başlayan programda tüm öğrencilere yüksekokulunun ayrıntılı tanıtımı yapılmıştır. 

2019-2020 eğitim-öğretim yılında Trakya Üniversitesi Eğitim, Edebiyat ve Mühendislik Fakülterine kayıt yaptırıp Zorunlu Yabancı Dil Eğitimi alacak öğrencilerle, İsteğe Bağlı Yabancı Dil eğitimi almaya hak kazanan öğrencilerin katıldığı bu programda ilk konuşmayı Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Handan KÖKSAL yaptı. Konuşmasında "Yüksekokulumuzda uluslar arası düzeyde tanırlığı olan Pearson Assured tarafından akredite edilmiş bir eğitim programı uygulanmaktadır. Yüksekokulumuz ayrıca alanında deneyimli Öğretim Görevlileri, uygun fiziki koşulları, güncel ders materyalleri, sosyal kültürel kulüp faaliyetleri uyumlu bir idare şekli ile öğrenci lehinde çalışmalarını sürdürmektedir. Sevgili öğrenciler sizlere, üstün başarılar diler, verimli çalışabileceğiniz, güzel anılar biriktirebileceğiniz mutlu bir eğitim öğretim yılı diliyorum" dedi. 

Ardından Yabancı Diller Yüksekokuluna yeni başlayan öğrencilerine yüksekokul müdür yardımcıları ile akademik ve idari personel tanıtıldı. Toplu fotoğraf çekimi yaptırılarak katılımcı öğrenciler Trakya Üniversitesinin tahsis etmiş olduğu araçlarla Sağlık Müzesi, Lozan Anıtı gibi şehrin değişik yerlerine götürüldü. 
 Resim

Bu içerik 01.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 929 kez okundu.