Yabancı Diller Yüksekokulu'na Akreditasyon Ziyareti

Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 02.07.2018 tarihinde başlatılan akreditasyon projesinde, 11 Aralık 2018 tarihinde Pearson Qualifications International denetçilerinden Dr. Sherif Mously tarafından gerçekleştirilen ziyaretle hazırlık ve ara değerlendirme süreci tamamlanmış oldu.

Dr. Sherif Mously ziyareti süresince okulun işleyişi, fiziki yapısı, öğrenci olanakları, eğitim hizmetleri, sınavların güvenliği ve güvenilirliği, bina güvenlik önlemleri ve kalite çalışmaları gibi konularda ilgililerden bilgi alarak incelemelerde bulundu ve bir dizi toplantıya katıldı.

Yabancı Diller Yüksekokulu Akreditasyon Proje Yürütücüsü Eğitim Fakültesi Dekanı Proje Yöneticisi Prof. Dr. Sevinç Sakarya Maden, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Handan Köksal, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Bülent Karaşinik ve Öğr. Gör. Nilüfer Epçeli ile öğretim elemanlarının* hazır bulunduğu ziyaret, yüksekokulumuzla ilgili genel tanıtıcı sunumla başlayarak çeşitli fiziki incelemelerle devam etti ve Kurumsal Yönetim, Öğrenmenin Yönetimi ve Kalite Yönetimi ana başlıkları altında yer alan toplam 40 adet ölçüte göre hazırlanan kanıt dosyalarının ve kurum hakkında bilgiler içeren Kalite, Personel ve Öğrenci El Kitaplarının incelenmesiyle sona erdi. Denetlemenin ardından yetkililerle düzenlenen kapanış toplantısında iyileştirme önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyareti süresince çok iyi izlenimler edindiğini belirten Dr. Sherif Mously, akreditasyon sürecinin olumlu sonuçlanması dileklerini ileterek okulumuzdan ayrıldı.

* Projede görev alan Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanları:

Kurumsal Yönetim: Öğr. Gör. Nilüfer EPÇELİ, Öğr. Gör. Esra Şirin ARKOÇ, Öğr. Gör. Ayşe TUNA, Öğr. Gör. Bülent KARAŞİNİK

Öğrenmenin Yönetimi:  Öğr. Gör. Mine TAKAS, Öğr. Gör. Serap AKGÜN, Öğr. Gör. Neslihan ERE, Öğr. Gör. Evla YÜRÜKLER, Öğr. Gör. Yasemin DİRİKAN, Öğr. Gör. Mustafa ŞİRİN, Öğr. Gör. Sertaç KESKİN, Öğr. Gör. Kutay UZUN

Ölçme Değerlendirme Yönetimi: Öğr. Gör. F. Bilge Atay, Öğr. Gör. Dr.  Güleser Korkmazer, Öğr. Gör. Songül Keskin, Öğr. Gör. Cazibe Özgür, Öğr. Gör. A. Bihter Gökçeyurt, Öğr. Gör. Nevin İpek, Öğr. Gör. Gülperi Gücüyener, Öğr. Gör. Rafie Demirova, Öğr. Gör. Nayle Aydın, Öğr. Gör. Canan Ahmed Mustafa
Bu içerik 12.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1016 kez okundu.