Yabancı Diller Yüksekokulu Öğrencilerine Oryantasyon Yapıldı

Edebiyat Fakültesi Mütercim-Tercümanlık Almanca/Bulgarca/İngilizce, Eğitim Fakültesi Almanca ve İngilizce Öğretmenliği ve Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği olmak üzere, yabancı dilde eğitim veren programlarda eğitim almak üzere kayıt yaptıran ve T.Ü. Yabancı Diller Yüksek Okulunda yabancı dil hazırlık sınıfına başlayan öğrencilerimizin üniversitemizi ve okulumuzu daha iyi tanıyabilmeleri için düzenlenen oryantasyon programı 26 Eylül 2017 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sevinç Sakarya Maden başkanlığında Almanca, Bulgarca ve İngilizce eğitimi veren öğretim elemanlarının ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Prof. Dr. Sevinç Sakarya Maden'in bir konuşma yaptığı toplantıda Yabancı Diller Yüksekokulunda görev yapan öğretim elemanları kendilerini kısaca tanıttıktan sonra Almanca, Bulgarca ve İngilizce birim başkanları müfredat ve ders içerikleri hakkında bilgi verirken, Sınav Hazırlama ve Değerlendirme Koordinatörü öğrencileri sınavlar ve sınav değerlendirme hakkında bilgilendirmiştir. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcıları ise öğrencilere devam zorunluluğu ve sosyal aktiviteler hakkında bilgi aktarmışlardır. Yüksekokulu Sekreterinin idari personel ve okulun fiziki imkanları hakkında bilgi verdiği oryantasyon programı öğrencilerin bağlı oldukları fakülteleri ziyaretleriyle devam etti.

Burada öğrencilere Lisans programlarında eğitim veren öğretim elemanları tarfından bölümleri hakkında bilgi verilmiştir ve program, öğrencilerin II. Beyazıt Külliyesi ve Sağlık Müzesini gezmesiyle sona ermiştir.

Oryantasyon programı, engelli öğrenciler için 3 Ekim, yabancı uyruklu öğrenciler için 10 Ekim 2017 tarihinde düzenlenecek toplantılarla devam edecektir. 

Ek Resimler
Bu içerik 27.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1017 kez okundu.