Yabancı Diller Yüksekokulu Olarak Oxford University Press tarafından düzenlenen “Assessment Workshop” Etkinliğine Katılım Gerçekleştirildi

Oxford University Press tarafından 6 Mayıs ve 10 Mayıs 2021 tarihlerinde düzenlenen ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Reza Vahdani tarafından eğitimi gerçekleştirilen “OUP Assessment Workshop” etkinliğine Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu’nu temsilen Almanca Bölümü Sınav Hazırlama, Ölçme ve Değerlendirme Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Nilüfer EPÇELİ ve İngilizce Bölümü Sınav Hazırlama, Ölçme ve Değerlendirme Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Songül UZUN KESKİN katılım göstermiştir.  Etkinlikte, yabancı dil öğretiminde ölçme ve değerlendirmenin temel prensipleri belirtilmiş, farklı dil becerileri için kullanılan değerlendirme araçlarının geliştirilmesi ve doğru soru maddeleri yazma teknikleri konularında bilgiler sunulmuştur. Eğitim süresince, ayrıca her oturum sonunda soru-cevap bölümleri ile farklı üniversite öğretim elemanları arasında ölçme ve değerlendirme uygulamaları konusunda deneyim paylaşımı sağlanmıştır.

Bu içerik 20.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 342 kez okundu.